Catering

Ook voor catering bent u bij Wees Events op het juiste adres.
Met een grote groep, of kleine groep gasten genieten van een lunch, buffet of diner?
De mogelijkheden zijn net zo divers als de evenementen die u met Wees Events zou kunnen organiseren.
Wat zij ook voor u mogen verzorgen; het is altijd maatwerk. De wensen van uw gasten en het aantal genodigde staat centraal.
Al onze standaard diner buffetten zijn vanaf 20 personen.

Wees Events verzorgt alle soorten partijen waarbij een culinaire, inspirerende en kwalitatieve invulling gewenst is.

De keuken van Wees Events is internationaal, herkenbaar, en seizoensgebonden. Wees Events beschikt over diverse lunch mogelijkheden, buffet keuzes en heerlijke mondvermaakjes.

Het oog wil ook wat…

Uiteraard smaken onze culinaire hapjes, buffetten en diners nog lekkerder in de juiste ambiance en entourage. Want het oog wil uiteraard ook iets. Daarom verzorgen wij in een gastvrije moeite door de complete organisatie en aankleding. Denkt u hierbij aan een smaakvol interieur, tenten en bedienend personeel dat u en uw gasten voorziet van tal van lekkernijen.

Uw feest, onze business

Uw bedrijfsbijeenkomst of tuinfeest meehelpen tot een succes te maken met onze culinaire inbreng. Dat is waar we steeds weer voor gaan. Van borrelhapjes tot totaalfeest met buffet… en alles wat daar tussen zit. U vindt bij Wees Food verrassend veel mogelijkheden.

Uw lunch, onze zorg

Ook voor uw (bedrijfs)lunch bent u bij Wees Food aan het juiste adres. De snelle bezorgservice doet dan de rest.

Uw vaat, onze afwas

Wilt u een feest geven maar heeft u niet het juiste apparatuur, tafelgerei of serviesgoed? Wees Food regelt het allemaal, zelfs de vuile vaat.